Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Uitgebreide vloerrenovatie

Merkt u dat uw vloer slijtageplekken begint te vertonen? Of is uw vloer op bepaalde plekken ernstig beschadigd? Dan heeft dit in de meeste gevallen te maken met achterstallig onderhoud. Als vloeronderhoud niet meer mogelijk is, dan is in de meeste gevallen vloerrenovatie de beste optie. Onze vloerspecialisten hebben de beschikking over professionele gereedschappen en zijn onder andere in te schakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Schuren van uw vloer
  • Aanbrengen van nieuwe lak of olie
  • In de was zetten van uw vloer
  • Vervanging van gedeeltes van uw vloer

Wilt u direct een specialist inschakelen voor vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag samen met u tot een passende oplossing.

Leggen van een nieuwe vloer in Spijkenisse

Elke vloer is anders en daarom komen wij indien u kiest voor vloerrenovatie graag bij u in de regio Spijkenisse langs voor een inspectie. In sommige gevallen is vloerrenovatie niet mogelijk en raden wij het u aan om een compleet nieuwe vloer te laten leggen. Ook voor het leggen van een vloer zit u bij ons goed. Wij hebben kennis van zaken en kunnen samen met u de vloer kiezen die past bij de rest van uw woning.