Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een vloeren maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een vloeren die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de vloeren, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de vloeren en helpen u graag weer verder!

Uitgebreide vloerrenovatie

Merkt u dat uw vloer slijtageplekken begint te vertonen? Of is uw vloer op bepaalde plekken ernstig beschadigd? Dan heeft dit in de meeste gevallen te maken met achterstallig onderhoud. Als vloeronderhoud niet meer mogelijk is, dan is in de meeste gevallen vloerrenovatie de beste optie. Onze vloerspecialisten hebben de beschikking over professionele gereedschappen en zijn onder andere in te schakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Schuren van uw vloer
  • Aanbrengen van nieuwe lak of olie
  • In de was zetten van uw vloer
  • Vervanging van gedeeltes van uw vloer

Wilt u direct een specialist inschakelen voor vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag samen met u tot een passende oplossing.

Leggen van een nieuwe vloer in Spijkenisse

Elke vloer is anders en daarom komen wij indien u kiest voor vloerrenovatie graag bij u in de regio Spijkenisse langs voor een inspectie. In sommige gevallen is vloerrenovatie niet mogelijk en raden wij het u aan om een compleet nieuwe vloer te laten leggen. Ook voor het leggen van een vloer zit u bij ons goed. Wij hebben kennis van zaken en kunnen samen met u de vloer kiezen die past bij de rest van uw woning.