De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Vakkundig vloeronderhoud

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe vloer jaren meegaat. Daarom bieden wij u nadat u een vloer door ons heeft laten leggen ook de mogelijkheid en middelen om uw vloer te onderhouden. Onze ervaren vloerspecialisten werken uw vloer af met de juiste middelen en vertellen u precies hoe u uw vloer hier in de toekomst mee kunt behandelen. Van speciale olie tot beschermende lak, bij ons vindt u het allemaal.

Uw vloer in Spijkenisse onderhouden

Er zijn naast het regelmatig behandelen van uw vloer ook een aantal andere dingen die u zelf kunt doen om de levensduur van uw vloer te verlengen. Denk hierbij aan het regelmatig stofzuigen en dweilen van uw vloer. Maar ook het plaatsen van vilt onder uw meubels en een droogloopmat bij uw voordeur zorgen ervoor dat uw vloer minder snel beschadigt of slijt.

Voor ons is het van belang dat u als klant tevreden bent. Daarom voorzien wij u graag van meer adviezen en tips op het gebied van vloeronderhoud. Wilt u direct een afspraak maken? Of zoekt u een specialist die uw  die uw nieuw gelegde vloer kan onderhouden? In de hele regio Spijkenisse staan de vloerspecialisten van ons bedrijf voor u klaar. Neem gerust contact op.