Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Persoonlijk vloeradvies

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de vloer te vinden die compleet aansluit bij uw wensen. De ene persoon wil een vloer met een klassieke uitstraling, de andere gaat liever voor een moderne vloer. Om u zo volledig mogelijk te van dienst te kunnen zijn bieden we u daarom de mogelijkheid om een een persoonlijk vloeradvies te ontvangen. Onze specialisten luisteren aandachtig naar uw wensen, brengen uw budget in kaart en zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Heeft u de vloer waar u al jaren van droomt in een tijdschrift zien staan? Of bent u op het internet een afbeelding van een mooie vloer tegengekomen? Aan de hand van een foto kunnen onze vloerspecialisten u precies vertellen om welke vloer het gaat. Dankzij ons ligt uw droomvloer binnen de kortste keren in uw woning.

Kwaliteit en service in Spijkenisse

Onze specialisten helpen u niet alleen met het maken van de juiste vloerkeuze. Wij zorgen er ook voor dat uw vloer op een vakkundige wijze wordt aangelegd en behandelen uw vloer met de juiste middelen. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij zorgen er daarom graag voor dat uw nieuwe vloer jarenlang meegaat. Wilt u meer weten over de vloeren uit ons assortiment? Of direct een afspraak maken voor een vloeradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen onze klanten uit Spijkenisse en omgeving graag!