Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Een nieuwe vloer leggen

Wilt u een nieuwe vloer aanschaffen? Of bent u op zoek naar een specialist die uw nieuwe vloer kan leggen? Wij leveren en leggen vloeren door heel Nederland en België. Dus ook bij u in Spijkenisse! Bij ons kunt u rekenen op een snelle plaatsing, omdat wij grote hoeveelheden en partijen in te kopen en dus direct uit voorraad kunnen leveren. Of het nu gaat om een massief houten vloer of om parket, bij ons kunt u rekeningen op een nauwkeurige afwerking

Ruim assortiment

Vloeren zijn in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Wij bieden u onder andere een ruim assortiment houten vloeren:

  • Multiplank
  • Parket
  • Lamelparket
  • Massief hout

Maar niet alleen voor houten vloeren zit u bij ons goed. Wij leveren en leggen ook laminaat en PVC. Wilt u weten of wij ook uw droomvloer kunnen realiseren? Kom dan eens bij ons langs. We hebben regelmatig interessante aanbiedingen en kunnen u daarom vloeren tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Zelf uw vloer leggen?

Heeft u een vloer bij ons aangeschaft en wilt u deze liever zelf leggen? Het leggen van een vloer vereist kennis en vakmanschap, daarom voorzien wij u graag van een aantal handige tips. Gaat u zelf een vloer leggen, let dan op de volgende factoren:

  • De luchtvochtigheid en temperatuur in uw woning
  • De ondervloer waar u op gaat leggen
  • De legmethode, zwevend of vast
  • Het patroon en de legrichting van uw nieuwe vloer